- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta će biti sledeći potez Rusije? /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Reakcija Rusije na odgovor SAD i NATO na predloge o bezbednosnim garancijama u najmanju ruku skeptična. Ukoliko SAD ne odgovore na problem širenja na Istok, Rusija će pronaći asimetričan način odbrane, poručuju eksperti.
Izjava nemačkog vice-admirala da je Krim nepovratan za Ukrajinu i da treba promeniti stav prema Rusiji izazvala je burne reakcije. Analitičari kažu da on nije usamljen i da postoji dosta uticajnih ljudi koji dele njegovo mišljenje.
Republika Srpska sprema zakon u kome će se tražiti da se kazni svako ko Srpsku, FBiH, Brčko distrikt, kantone, ili bilo koji institucionalni subjekt nazove genocidnim. Kako će proći Dodikova inicijativa?
Zaokret od globalizacije i povratak proizvodnje sa dalekih destinacija u matične zemlje zbog pokidanih lanaca snabdevanja usled pandemije je teško sprovesti, ali ipak ni posle korone neće biti kao pre, poručuju ekonomisti.
Konfuzija u Crnoj Gori pred izjašnjavanje parlamenta o nizu inicijativa; postoji nekoliko scenarija za razrešenje krize. Stručnjake pitamo — da li će kabinet Zdravka Krivokapića pasti, i kakve su šanse za formiranje manjinske vlade?
Ciljani oglasi na internetu odlaze u zaborav u EU — društvene platforme više ne smeju da prave potrošačke profile korisnika na osnovu „lajkova“ i komentara i prodaju ih oglašivačima. Kači li nova promena i Srbiju?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala