- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Nova tinejdž serija istražuje zašto ne postoji Blok 27

© Foto : DUNJA_DOPSAJ / FIREFLY promoBlok 27
Blok 27 - Sputnik Srbija, 1920, 27.01.2022
Pratite nas
Nova tinejdžerska serija koja uskoro stiže na televizijske ekrane misterija je koja nas uvlači u novi, do sada neistraženi svet u pokušaju da pronađe odgovor na pitanje zašto ne postoji Blok 27.
Tokom šest epizoda o tinejdžerima koje tumače mladi naturščici Ema Pendlberi, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić i Andrej Jovović istražuje se nestanak četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda i otkriva tajna o bloku koji zapravo ne postoji.
Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, a scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.
Ostale uloge u TV seriji Blok 27 su poverene Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Đuriću i mnogim drugima.
© Foto : DUNJA_DOPSAJ/FIREFLY promoBlok 27
Blok 27 - Sputnik Srbija, 1920, 27.01.2022
Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Fajrflaj i Telekoma Srbije, premijerno će biti emitovan vikendom od 19. februara na kanalu Superstar TV.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala