- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Besni zapadni propagandni rat protiv Rusije, Srbi su to već iskusili | Svet sa Sputnjikom

© Foto : PixabayLažne vesti, ilustracija
Lažne vesti, ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 26.01.2022
Pratite nas
Lažne vesti, manipulacije, podmetanja – rukopis Zapada primenjivan protiv Srba sad se punom parom koristi protiv Rusije vezano za ukrajinsko pitanje, tema je emisije „Svet sa Sputnjikom“.
Umesto da se usredsrede na odgovore na ruske inicijative za garancije bezbednosti, SAD vode „krajnje toksičnu“ informativno-propagandnu kampanju protiv Rusije, kažu u Moskvi.
Laži da Rusija sprema invaziju na Ukrajinu utoliko više su apsurdne jer iz samog Kijeva pozivaju da se bespotrebno ne paniči i ističu da nemaju informacije da se tako nešto sprema.
Ko i zašto širi fejkove o Rusiji koji su evidentno besmisleni i mogu se lako opovrgnuti? Koje su se najčešće laži o „ratobornim namerama Rusije“ poslednjih dana mogle sresti u zapadnim medijima? Može li se povući paralela s manipulacijama koje je Zapad primenjivao i primenjuje protiv Srba? Gde su se sve SAD služile bezočnim manipulacijama i ko je ispaštao zbog toga?
Odogovore na ova pitanja potražićemo u emisiji Svet sa Sputnjikom čiji su gosti dr Stanko Crnobrnja profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu i novinar, glavni urednik informativnog portala „Fakti“ Đuro Bilbija.
Besni zapadni propagandni rat protiv Rusije, Srbi su to već iskusili | Svet sa Sputnjikom
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Nataša Milosavljević, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala