- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Ruske rakete pred američkim vratima

© SputnikLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 26.01.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete da li su ruske rakete već pred američkim vratima, kada je zapravo ruski medved stavio šapu na Crnu Goru i kako je jedna pesma magično delovala na vojnike.
Ljubinka Milinčić u novoj epizodi emisije „Moj pogled na Rusiju“ obrađuje sledeće teme:
Da li su ruske rakete već pred američkim vratima
Danima se već govori da će, ukoliko Amerika negativno odgovori na Putinov predlog, Rusija postaviti svoje baze u Venecueli i na Kubi. Ali, to uopšte nije neophodno, ruske rakete se već nalaze tamo gde treba.
Kako je „ruski medved“ stavio šapu na Crnu Goru
Atlantski savet se, preko svojih medija, uporno trudi da objasni Crnoj Gori koliko je ruski uticaj na nju štetan, pogotovu otkad je, posle ulaska države u NATO, na nju stavio šapu ruski medved. Ne znaju da je Rusija bila oduvek tu i da će zauvek ostati.
Magično dejstvo jedne ljubavne pesme na vojnike
Pre punih 80 godina, Konstantin Simonov je napisao pesmu „Čekaj me“. Ta pesma prevedena je na 35 jezika i do današnjeg dana se smatra jednom od najlepših ruskih poema. S tom pesmom u džepu su vojnici odlazili u boj sigurni da ih metak neće pogoditi.
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“, u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Moj pogled na Rusiju, 26. 1. 2022.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala