- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vlahoviću prete smrću: „Ni telohranitelji ti neće pomoći“ /foto/

© REUTERS / JENNIFER LORENZINISrpski fudbaler Dušan Vlahović
Srpski fudbaler Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 25.01.2022
Pratite nas
Vest da će Dušan Vlahović preći iz Fiorentine u Juventus nije se svidela navijačima kluba iz Firence koji su ispred stadiona „Artemio Franki“ razvili transparent na kom prete svom napadaču.
Saga oko odlaska Dušana Vlahovića iz Fiorentine polako se bliži kraju, svetski mediji preneli su da se srpski napadač nalazi u završnim pregovorima sa Juventusom i to je razljutilo navijače ljubičastih.
Fiorentina nije u rangu Juventusa, te se dva kluba ne mogu nazvati velikim rivalima, ali poznata je netrpeljivost između navijača dva kluba.
Zbog toga pristalice ljubičastih boja neće oprostiti prelazak Vlahovića u „Staru damu“, a u toku noći otišli su i korak dalje.
„Ni telohranitelji ti neće pomoći. Ciganinine, gotov si“, piše na transparentu.
I na drugom srpskog fudbalera nazivaju pogrdnim imenom, a kako stvari stoje narednih dana očekuju se još žešće uvrede ukoliko se transfer realizuje.
Juventus je na adresu Fiorentine poslao ponudu vrednu 67.000.000 evra, što zadovoljava zahteve kluba i sada je ostalo samo da se Vlahović dogovori sa ekipom iz Torina.
Navodno mu je ponuđena plata od sedam miliona na godišnjem nivou, što bi trebalo zadovolji uslove talentovanog srpskog fudbalera i njegovog agenta.
Lopta je u dvorištu srpskog superheroja!
Vlahović promašio prvi penal u karijeri, pa sjajnim lobom nastavio seriju golova /video/
Strašni Vlahović – novi gol srpskog čuda /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala