- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Amerika ulazi u crvenu zonu Rusije – korak do haosa | Od četvrtka do četvrtka

© AP Photo / Ivan SekretarevZastave SAD i Rusije
Zastave SAD i Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 20.01.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili proteklih sedam dana u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše novinar i publicista Siniša Ljepojević.
Džozef Bajden upozorava da bi moguća invazija Rusije na Ukrajinu povukla najteže posledice po svet od Drugog svetskog rata. Britanski premijer je pod pritiskom da podnese ostavku ali ukida kovid mere. Crna Gora ponovo ključa, a Dodik je ponovo na meti Kristijana Šmita. Kuva li se sve ovo u istoj kuhinji?
U emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ Ljepojević ocenjuje situaciju na rusko-ukrajinskoj granici i šta Džozef Bajden postiže svojim pretnjama i sankcijama Vladimiru Putinu? Da li Amerika želi da ratuje sa Rusijom do poslednjeg Ukrajinca? Kakve posledice možemo da očekujemo ako SAD zabrani ruskim bankama da obavljaju transakcije u dolarima i isključe je sa SVIFT-a? Da li je Boris Džonson na meti centara moći upravo zbog politike ukidanja svih ograničenja zbog kovida 19? Ima li kraja institucionalnoj krizi u BiH? Hoće li Kristijan Šmit posegnuti za Bonskim ovlašćenjima? Koje su opcije za rešenje političke krize u Crnoj Gori? Da li će Novak Đoković igrati na Vimbldonu?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Amerika ulazi u crvenu zonu Rusije – korak do haosa | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala