- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvižduci za direktora Australijan opena: „Nije tačno da ćemo platiti Novaku“

© AP Photo / Hamish BlairKreg Tajli i Novak Đoković
Kreg Tajli i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.01.2022
Pratite nas
Kreg Tajli, direktor Australijan opena, dobio je zvižduke kada se pojavio u kompleksu turnira, a zatim je u intrevjuu pojasnio da informacije da će Novaku Đokoviću platiti legalne i troškove puta – netačne.
Tajli se pojavio prvi put u javnosti kako bi uručio poklon i cveće domaćoj teniserki Samanti Stosur koja se posle dugogodišnje karijere povukla iz profesionalnog sporta.
Direktor Australijan opena nalazi se na udaru zbog slučaja „Novak Đoković i Australija“, s obzirom da snosi veliku krivicu zbog svega što se događalo u poslednje dve nedelje.
Tajli je zatim otišao da dâ intervju i prvi put je odgovarao na pitanja novinara. Jedno je bilo i u vezi toga da će Australijan open platiti legalne i troškove puta najboljem teniseru sveta.
„Video sam to i ne želim da ulazim detalje finansijskih dogovora koje imamo sa igračima, ali ti navodi jednostavno nisu tačni“, rekao je Tajli.
Na pitanje da li postoji odgovornost organizatora za sve kroz šta je prošao Đoković, Tajli je istakao da će se sa ponosom osvrtati na ovogodišnji turnir.
„Govorili smo o tome već. Sada nastavljamo dalje, fokusirani smo na turnir i sjajne dve nedelje tenisa“, dodao je.
Na kraju razgovora Tajli je kazao da ne razmišlja o ostavci, uprkos jedne od najvećih drama u istoriji tenisa.
„Fokusiran sam na turnir koji je u toku. Ponosan sam što mogu da stojim danas ovde, na sve što je tim uradio i kako turnir za sada izgleda. Iza nas su četiri fantastična dana. Nadam se da će i narednih 10 proći u istom maniru.“
Federalni sud objasnio zbog čega je Đoković deportovan iz Australije
Britanci pišu: Đoković tuži Vladu Australije – traži 3,8 miliona evra
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala