- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev održao lekciju Australijancima: „Neko ima nizak koeficijent inteligencije“ /video/

© REUTERS / ASANKA BRENDON RATNAYAKERuski teniser Danil Medvedev
Ruski teniser Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 20.01.2022
Pratite nas
Ruski teniser Danil Medvedev rekao je da je razočaran ponašanjem publike na susretu protiv Nika Kirjosa u drugom kolu Australijan opena.
„Nisam ljut, već sam razočaran. Normalno je da svi iskuse to kada igraju protiv domaćeg favorita, i to protiv Nika. Ali bilo je mnogo momenata na mom servisu, posle promašenog prvog, kada su ljudi navijali kao da sam već odservirao duplu grešku. Nisu to svi radili, ali oni koji jesu imaju nizak koeficijent inteligencije“, rekao je Medvedev za Evrosport posle duela.
Ruski teniser ponovo je osetio na koži kako je igrati protiv domaće publike koja često zna da pređe granicu kulturnog u trenucima kada želi da dâ podršku miljeniku - ovoga puta Kirjosu.
Medvedev je na početku intervjua istakao da je srećan što je pobedio, a kako nije mogao da čuje drugo pitanje, zamolio je publiku da se stiša jer mu pitanje ipak postavlja bivši šampion Džim Kurijer.
„Ljudi, ne čujem ga ništa. Pokažite malo poštovanja prema Džimu Kurijeru, on je osvajao ovaj turnir. Ako nekoga poštujete, poštujte njega. Pustite ga da govori“, rekao je ironično ruski teniser.
Medvedev je posle velike borbe i četiri seta pobedio Nika Kirjosa i u trećem kolu igraće protiv Botika van de Zandshulpa.
Kirjos se svađao, pogađao nemoguće, ali nije mogao protiv Rusa – Medvedev u trećem kolu!
Federalni sud objasnio zbog čega je Đoković deportovan iz Australije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala