- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak na Bogojavljenje otišao u crkvu na Kalemegdanu /foto/

© REUTERS / SUSANA VERANovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2022
Pratite nas
Novak Đoković koji se u ponedeljak vratio u Beograd posle deportacije iz Australije, uslikan je na Kalemegdanu, gde je na Bogojavljenje bio na liturgiji u Crkvi Ružica.
Novak po dolasku na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ okupljenima nije želeo da da bilo kakvu izjavu, a sada su brojni posetioci liturgije u crkvi na Kalemegdanu želeli da se fotografišu sa njim, na šta je on pristao.
„Ljudi koji su bili na liturgiji, ostali su zatečeni činjenicom da je najbolji sportista sveta među njima. Nole je stajao skromno i slušao liturgiju, posle čega su mu neki od vernika prilazili da se fotografišu“, istakao je izvor Informera.
Očigledno da je Novak posle neverovatnog stresa koji je proživeo i agonije koja je trajala 11 dana u Australiji, posle čega je deportovan, rešio da potraži mir u Crkvi i to na veliki praznik Bogojavljenje.
Podsetimo, iz Francuske su nedavno stigle loše vesti da nevakcinisani sportisti neće moći da zauzmu svoje mesto na sportskim manifestacijama u toj zemlji, što znači da je Đokoviću ozbiljno ugroženo učešće na drugom Grend slemu u sezoni - Rolan Garosu.
Novak Đoković u avionu - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2022
SPORT
Australijanci će u četvrtak objasniti zašto je Đoković deportovan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala