- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

„Izdaja epskih razmera!“: Bečić uputio oštru poruku Dritanu

© FB/Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna GoraAleksa Bečić predsednik Demokrata
Aleksa Bečić predsednik Demokrata - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2022
Pratite nas
U Crnoj Gori je prethodnih dana i nedelja na sceni najava klasičnog pokušaja ustavnog puča, gaženja najvišeg pravnog akta, izborne volje građana i svih postulata demokratije, poručio je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.
Reagujući na inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore, koju je podneo GP URA Dritana Abazovića sa delom opozicionih parlamentarnih partija, Bečić se obratio građanima i poručio da nikada neće izdati narod kome služi.
"Građani Crne Gore su 30. avgusta (2020.)glasali za promenu, a ne za prevaru. Crna Gora glasala je za suštinske promene, odbacivanje loših i pogubnih praksi koje su trajale 30 godina, a čiji su nosioci bili DPS i njegovi sateliti, politički poslušnici, medijske sluge i mafijaški saradnici", napisao je Bečić na fejsbuk profilu Demokratske Crne Gore, na čijem je čelu.
U opišrnom saopštenju, Bečić je poručio da oni koji su se, kako je naveo, kleli dda sa DPS-om Mila Ðukanovića neće ići u bilo kakve varijante, a samo mesec dana tvrdili da sa ovakvim DPS-om neće nikada imati bilo šta, nude takvom DPS-u da mu prinesu na tacni slobodarske glasove građana Crne Gore i da zajedno formiraju parlamentarnu većinu.
"Kada spojite političku prevaru, političko licemerstvo, politički nemoral, politički kukavičluk i političku izdaju dobijate veliku narodnu izdaju. Izdaju epskih razmera. Izdaju veka. Izdaju kakvu ne pamti Crna Gora", poručio je Bečić.
Ako, kako ističe, izdaja narodne volje dovede do toga da ponovo bude opozicioni poslanik, biće mu, kaže, čast da nastavi da predvodi nepokolebljivi i hrabri narod Crne Gore svih vera i nacija...
Podnosiocima inicijative je poručio:
"Ako vas nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna".
Dritan Abazović, lider URA - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2022
REGION
Dritan uz pomoć Milovih poslanika ruši Krivokapićevu vladu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala