- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković ne mora da brine: „Nastavljamo partnerstvo“

© REUTERS / ASANKA BRENDON RATNAYAKENovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2022
Pratite nas
Novak Đoković ne mora da brine, njegovi najveći sponzori su objavili da će ostati verni ugovorima sa najboljim teniserom sveta, uprkos činjenici da je stavljen na stub srama posle deportacije iz Australije.
Lojalnost Đokoviću potvrdili su banka, kompanija koja proizvodi luksuzne satove, a očekuje se da to učini i proivođač opreme.
Deportacija Đokovića je uticala na to da nema pravo da zaigra na Australijan openu, što je u delu javnosti shvaćeno i kao potencijalni udarac za reputaciju sponzora.
Ipak, dogovor je dogovor i ostaće tako.
„Odluka o sponzorstvu doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom vakcinalnom statusu, kao i njegovom učešću na Australijan openu“, objavila je jedna austrijska banka.
Sličnog stava je i kompanija koja proizvodi luksuzne satove.
„Novak Đoković je ličnost za sebe. Ne možemo komentarisati bilo koju od njegovih ličnih odluka. Nastavićemo partnerstvo sa prvim teniserom sveta“, navedeno je u saopštenju.
Zasad nedefinisani stav ima renomirana kompanija čiju opremu nosi Đoković, koja je navela da će sa njim analizirati dešavanja u Australiji.
List Forbs je kontaktirao još šest kompanija koje sponzorišu Đokovića, ali odgovori nisu stigli.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala