- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Poznato vreme deportacije Novaka Đokovića

© REUTERS / LOREN ELLIOTTNovak Đoković na putu ka prostorijama svojih advokata u Melburnu pred suđenje na Federalnom sudu 15. januara
Novak Đoković na putu ka prostorijama svojih advokata u Melburnu pred suđenje na Federalnom sudu 15. januara - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, biće deportovan iz Australije u 22.30 po australijskom vremenu, odnosno u 12.30 po srednjeevroskom. Đoković će se tada ukrcati u avion i leteće do Dubaija gde mu sledi presedanje.
Informaciju je potvrdio Pol Sakal – novinar uglednog australijskog portala „Ejdž“.
Đoković će leteti za Dubai, a još nije poznato da li će iz Emirata pravo za Beograd ili će možda u rezidenciju u Monako.
Na sajtu aerodroma „Nikola Tesla“, pod kategorijom „dolasci“, piše da u Beograd u 22.55 stiže avion iz Dubaija, te je moguće da će Novak biti u njemu. Ova informacija još nije potvrđena.
Novak Đoković će posle jedanaest turbulentnih dana u Australiji napustiti ovaj kontinent, pošto je odlukom tročlanog Sudskog veća Federalnog suda u Kanberi, dobio nalog za deportaciju iz Australije čime je sprečen njegov nastup na Australijan openu, Grend slem turniru koji je osvajao devet puta.
Pročitajte još:
Đoković se oglasio: Razočaran sam
Novak i Australija – „pukla“ ljubav koja skupo košta
Država je pobedila bez dokaza – Đoković dobio nalog za deportaciju!
Novakov tim potvrdio: Nema nove žalbe, sledi deportacija
Amerikanac je vodio specijalnu kampanju, a sada likuje zbog Novakovog proterivanja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala