- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Preti li potpuni prekid odnosa Moskve i Vašingtona? /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Intenzivni susreti ruskih i zapadnih političara – nakon Ženeve i Brisela održan i Savet Rusija-OEBS u Beču. U međuvremenu SAD najavile nove sankcije Putinu lično. Hoće li ove mere u potpunosti prekinuti odnose Moskve i Vašingtona?
Čiji je kokain pronađen u distributivnom centru kompanije „Voli trejd“ u Crnoj Gori, koja je u većinskom vlasništvu biznismena Dragana Bokana?
Pokušaji stigmatizacije Srba zbog proslave Dana Republike Srpske ove godine dobili na novom zamahu. Ovo je znak da BiH ulazi u sve veću agoniju i da se mora nešto promeniti, poručuje zamenik ministra odbrane BiH Mirko Okolić.
Uspešno obavljena prva transplantacija svinjskog srca u telo čoveka. Ovo je revolucionarna stvar budući da se trenutno obavi 4.000 transplantacija srca u svetu godišnje, a realna potreba je 50.000, poručuju kardiolozi
Ukoliko ministar Aleks Hok odluči da ukine vizu Novaku Đokoviću i zatraži deportaciju, advokati tenisera će pravdu tražiti na sudu. O Novaku smo razgovarali sa fudbalerom Milošem Ninkovićem koji igra u Sidneju.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala