- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Đoković osvaja Netfliks: Australijska golgota tema nove serije

© REUTERS / ASANKA BRENDON RATNAYAKENovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2022
Pratite nas
Srpski teniser Novak Đoković i dešavanja kroz koja je prošao u Australiji zbog problema s vizom i nevakcinacijom biće u središtu predstojećeg Netfliksovog dokumentarnog serijala, prenose britanski mediji.
Ekipa dokumentarca već je otputovala u Australiju kako bi započela snimanje „najeksplozivnijeg početka teniske sezone u poslednjih nekoliko godina“, zbog situacije kroz koju je Đoković prošao.
Novak Đoković i Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2022
SPORT
Šta se sprema u Australiji? Đokoviću i Medvedevu lako, Nadala i Srbe čeka „paklen put“
Ovaj dokumentarac zamišljen je kao teniska verzija veoma popularnog dokumentarca o Formuli 1 „Drive to survive“, čiji je izvršni producent Džejms Gej Ris.
„Snimatelji su već u Australiji i prate dramu koji se događa sa svetskim teniserom brojem jedan. Oni će, sve vreme, biti uz Novaka, imaće pristup i zabranjenim delovima poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače“, navodi se u saopštenju.
Skot Morison - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2022
SPORT
Satirični portal se našalio sa premijerom Australije i „podržao“ Novaka
Britanski mediji takođe tvrde da su se sportski akteri udružili da podrže ovaj projekat, za koji se očekuje da bude emitovan na Netfliksu tokom 2023. godine, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala