- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rukometaši Srbije kreću put Segedina na Evropsko prvenstvo

© AFP 2023 / JONATHAN NACKSTRANDSelektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2022
Pratite nas
Rukometaši Srbije u utorak 11. januara kreću put Segedina na Evropsko prvenstvo, koje se od 13. do 30. januara održava u Mađarskoj i Slovačkoj.
Nakon dvonedeljnih priprema u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, problemima sa korona virusom, selektor Srbije Toni Đerona saopštio je spisak rukometaša koji kreću u Segedin, gde će naša selekcija u grupi C odmeriti snage sa reprezentacijama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.
Na spisku su: Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Tibor Ivanišević, Mladen Šotić, Uroš Borzaš, Petar Đorđeić, Marko Milosavljević, Lazar Kukić, Đorđe Đekić, Miloš Orbović, Mihajlo Mitić, Darko Đukić, Bogdan Radivojević, Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Živan Pešić i Vukašin Vorkapić.
Kako je naveo Rukometni savez Srbije (RSS), Stevan Sretenović je dobio negativan nalaz na poslednjem PCR testiranju, pa će nakon lekarskih pregleda biti poznato da li se pridružuje ekipi na putu za Segedin.
Očekuje se i ishod testiranja i lekarskih pregleda Vanje Ilića, pa će u skladu sa tim biti poznato da li se pridružuje reprezentaciji uoči prve utakmice protiv Ukrajine.
Kapitensku traku će u odsustvu Nemanje Ilića nositi Mijajlo Marsenić.
Rukometaši Srbije prvi meč igraju 13. januara protiv Ukrajine od 18 sati, dva dana kasnije rival je Hrvatska od 20.30, dok će 17. januara u istom terminu igrati protiv Francuske.
Korona „napala“ rukometaše Srbije – otkazani kontrolni mečevi pred EP
Jezive scene u Francuskoj – rukometaš izboden nožem
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala