- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Saga se nastavlja – Đoković trenirao, i dalje mu preti deportacija

© Foto : Michael ProbstNajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, odradio je drugi trening na „Rod Lejver“ areni, ali i dalje strepi zbog potencijalne deportacije koju može da mu izrekne ministar za imigraciju Aleks Hok.
Mediji u Australiji preneli su da je Đoković u utorak oko 15 časova bio na terenu „Rod Lejver“ arene, ali i da je on (trening) bio zatvoren za javnost, te predstavnici „sedme sile“ nisu imali šansu da ga vide.
Đoković je dan nakon što je pobedio na Federalnom sudu nastavio pripreme za Australijan open, a da i dalje ne zna konačnu odluku australijskih vlasti.
Jedini koji još uvek može da spreči Đokovića da igra u Australiji je ministar za imigracije Aleks Hok, koji ima diskreciono pravo da ukinu vizu najboljem igraču sveta.
Najnovije informacije iz Australije govore da ministar Hok i dalje razmatra celu situaciju. Kako sada stvari stoje nikakvu odluku neće doneti danas, tako da se saga nastavlja.
Novinar portala „Ejdž“ preneo je da ministar za imigracije verovatno neće u utorak doneti odluku i da će se Novakov slučaj prebacati za sredu, što će biti tačno nedelju dana otkako je došao u Australiju.
Federalni sud u ponedeljak je odlučio da se Đokoviću vrati viza jer mu nije dato dovoljno vremena da dokaže da je imao valjano medicinsko izuzeće.
Odmah nakon toga pojavile su se informacije da Novaka hapse, da će ga deportovati, uprkos odluci suda, ali za sada nema ništa od toga i nadamo se da će tako ostati.
Pogledajte trening Novaka Đokovića, prvi zabeležen kamerama otkako je napustio izbeglički hotel.
Konačno se oglasio i ATP: Podrška i packa Novaku!
Čuvena teniserka ne podržava Novaka: Da je vakcinisan ovo se ne bi desilo
Advokat smiruje histeriju: „Novak nije znao, nije sociopata...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala