- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Bečić: Sa zadovoljstvom ću predložiti da Vesna Pećanac dobije crnogorsko državljanstvo ukoliko ga želi

© FB/ Aleksa BecicAleksa Bečić
Aleksa Bečić - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2022
Pratite nas
Predsednik crnogorskog parlamenta, Aleksa Bečić izjavio je da će predložiti da glumica Vesna Pećanac dobije crnogorsko državljanstvo.
"Umetnici koji su svojim darom oplemenjivali i činili ljepšim živote brojnih generacija iz Crne Gore i regiona zaslužuju dostojanstven život i poseban odnos naše države, čije ime su proslavili daleko van naših granica"
"Sa osobitim zadovoljstvom ću predložiti da Vesna Pećanac, istaknuta glumica i supruga proslavljenog reditelja Živka Nikolića, dobije crnogorsko državljanstvo, ako to gospođa Pećanac želi", napisao je Bečić.
On je dodao da umetnici koji su oplemenjivali živote brojnih generacija iz Crne Gore i regiona zaslužuju dostojanstven život.
"Umetnici koji su svojim darom oplemenjivali i činili ljepšim živote brojnih generacija iz Crne Gore i regiona zaslužuju dostojanstven život i poseban odnos naše države, čije ime su proslavili daleko van naših granica", napisao je Bečić na svom Tviter profilu.
Nakon pisanja medija da se glumica nalazi u teškoj situaciji, lider Demokratske narodne partije Milan Knežević uputio je ranije danas Bečiću inicijativu za prijem Pećanac u crnogorsko državljanstvo.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala