Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Potraga za nestalim Splićaninom nastavlja se i tokom Božića

© Sputnik / Lola Đorđević Klub "Gotik"
 Klub Gotik - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2022
Pratite nas
Nenad Periš, otac Mateja Periša (24) za kojim beogradska policija traga već sedam dana, rekao je hrvatskim medijima da je razgovarao sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i da će potragu nastaviti i tokom Božića
"Upravo sam se vratio sa sastanka sa ljudima iz MUP Srbije koji vode potragu za Matejem i uverili su me da će nastaviti jednakim intenzitetom traganje iako je u petak Božić. Dobio sam samo načelne informacije i mogu vam sada potvrditi da oni imaju izdvojen DNK za uporedbu. Ja ne tražim i ne zanimaju me pojedinosti već samo da se reši ova situacija", rekao je Matejev otac Nenad Jutarnjem listu.
Ujedno je uputio apel i molbu medijima, ali i poruku javnosti u Srbiji.
"Želim da zahvaliti svima i u Hrvatskoj i Srbiji, ali i svima koji nam šalju poruke podrške. Svima u Srbiji želim da provedu današnji Badnji dan i sutrašnji Božić sa svojim porodicama i u miru", rekao je Nenad Periš.
Podsetimo, danas je sedmi dan kao policija traga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (24) kog su sigurnosne kamere poslednji put usnimile kako trči ulicama oko Beton hale. Periš se kobne večeri veselio sa prijateljima u klubu "Gotik" odakle je istrčao u nepoznatom pravcu.
Njegovi prijatelji su poligrafski ispitani i vratili su se u Hrvatsku.
Šetači u Knez Mihailovoj  - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2022
REGION
Splićanin nestao u Beogradu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala