- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kamera Sputnjika u Melburnu: Odzvanjalo „Veseli se srpski rode“, Beogradski sindikat... /video/

© SputnikNavijači ispred hotela u kom se nalazi Novak Đoković
Navijači ispred hotela u kom se nalazi Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2022
Pratite nas
Kamera Sputnjika bila je na ulicama Melburna kako bi snimila srpske navijače koji se okupljaju kako bi pružili podršku Novaku Đokoviću koji se nalazi u hotelu dok čeka konačnu presudu o tome da li će zaigrati na Australijan openu.
Novak Đoković nalazi se u hotelu Park u Melburnu gde će boraviti do ponedeljka kada se očekuje zvanična odluka Saveznog suda Australije.
Ispred hotela brzo su počeli da se okupljaju srpski navijači sa namerom da pruže podršku svom miljeniku.
Ispred hotela Park mogle su da se čuje mnoge srpske pesme, od „Veseli se srpski rode“, preko „Sistem te laže“ od Beogradskog sindikata, pa do Svetlane Cece Ražnatović, Tanje Savić i drugih izvođača.
Najbolji teniser sveta u sredu u kasnim večernjim časovima po lokalnom vremenu bio je sprečen da napusti aeorodrom jer je Granična policija procenila da nema dovoljno dobru dokumentaciju za izdavanje vize.
Đoković je dobio zdravstveno izuzeće od države Viktorije, ali kada je trebalo da mu ono bude i potvrđeno, došlo je do administrativnih problema.
Navodno, Đokoviću je odobreno zdravstveno izuzeće jer je preležao virus korona u poslednjih šest meseci, te kako se ta stavka nalazi u neophodnim dokumentima za dobijanje izuzeće, komisija mu je odobrila da zaigra na Australijan openu.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2022
SPORT
Đokoviću produžen karantin u Melburnu – poznato kada je Dan D
Tu se dolazi do problema. Prema pisanju medija, organizatori Australijan opena u novembru su obavešteni od strane vlasti da dokaz o preležanom virusu korona u poslednjih šest meseci neće biti dovoljan dokaza da se uđe i dobije vizu.
Saga je nastavljena u četvrtak i trebalo bi da traje do ponedeljka kada Savezni sud mora da donese presudu – ili će deportovati Đokovića ili će učestvovati na Australijan openu.
Turnir počinje 17. januara.
Đoković ne odustaje – uložio žalbu, sud odlučuje: „Razbiće ih u procesu“
Šta se zapravo dešava u Australiji: „Nejasno zašto je Novak bio ispitivan“
Đokoviću produžen karantin u Melburnu – poznato kada je Dan D
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala