- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Kako sprečiti otimanje imovine Srba u BiH /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Pojačan rad svih kovid ambulanti zbog brzog širenja omikrona, novogodišnja okupljanja tek narednih dana stižu na naplatu, kažu epidemiolozi. Klinička slika je lakša ali će veliki pritisak biti na lekarima.
Uskoro se otvara Kancelarija za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH. Glavni cilj je da se stane na put federalnim propisima s pomoću kojeg bi Srbi mogli da ostanu bez svoje zemlje, poručuje šef te kancelarije Đorđe Radanović.
Podrška koju je Donald Tramp pružio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu, pred izbore u Mađarskoj, prirodna je i očekivana. Ova dvojica političara dele iste vrednosti, konzervativne i hrišćanske, ocenjuju analitičari.
Ugledni nemački magazin „Fokus“ proglasio Trebinje za najbolje mesto na svetu za život nakon odlaska u penziju. Otkrivamo — šta je to što ljude opčinjava u ovom gradu od svega 30.000 stanovnika?
Zapad se neće potresti zbog izjave Edite Tahiri da je povratak Srba na Kosovu i Metohiji moguć samo ako Beograd prizna Kosovo, jer da ih je to pitanje zanimalo, za minule dve decenije pronašli bi način da to osiguraju, poručuju politikolozi.
Ako 2022. ne bude gora od godine za nama, to će biti veliki uspeh, ocenjuju stručnjaci. Istraživali smo šta možemo očekivati od svetske ekonomije u novoj godini.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala