Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Završen treći sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga, nastavak sutra

© Sputnik / Lola ĐorđevićZastava Srbije
Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
Pratite nas
Treći sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga na kojem je učestvovao i predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić završen je oko 16:30 časova u parlamentu.
Učesnici sastanka nisu davali izjave.
Za sutra je zakazan novi sastanak, na kojem se očekuje i konačan dogovor o broju članova biračkih odbora iz redova vanparllamentarne opozicije koja je učestovala u razgovorima.
Na sastanku su učestvovali predsednik SDS Boris Tadić, lider Dveri Boško Obradović, te zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj.
Na sastanku su bili pored predstavnika vlasti i zastupnici DSS, Zavetnika, Zdrave Srbije, Dosta je bilo, kao i Stranke moderne Srbije.
To je bio treći sastanak koji se odvija u Parlamentu, a do sada se medijima zvanično predstavnici Kontrolnog tela nisu obraćali.
Kontrolno telo bi trebalo da prati primenu Sporazuma koji je potpisan u okviru međustranačkog dijaloga, a kako je ranije rečeno u njegovom sastavu su pored potpisnika dokumenta i predstavnici Vlade, Ministarstva državne uprava i lokalne samouprave, RIK i tri predstavnika "drugih opozicionih stranaka koje za to pokažu interes".
Mapa Balkana - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala