- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Donirao bubreg sugrađanki: Prijem za poznatog boksera u opštini Nikšić

© Foto : Sputnjiku ustupila opština NikšićPrijem kod predsednika opštine Nikšić Marka Kovačević (desno) za poznatog boksera Ratka Draškovića koji je donirao bubreg sugrađanki
Prijem kod predsednika opštine Nikšić Marka Kovačević (desno) za poznatog boksera Ratka Draškovića koji je donirao bubreg sugrađanki - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2022
Pratite nas
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević upriličio je prijem za proslavljenog boksera Ratka Draškovića, koji je donirao bubreg sugrađanki Radmili Raičević.
Tom prilikom predsjednik je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što se sastao sa Draškovićem, koji je pokazao veliku ljudskost, solidarnost ali i hrabrost donirajući bubreg sugrađanki.
„Tvojim primjerom ljudskosti treba svi da se vode. Velika je čast što si dio našeg društva. Tvoja humanost nikog ne može ostaviti ravnodušnim. Ti si čovjek velikog srca, koji je to dokazao i brojnim sličnim akcijama. Ti si ponos Nikšića ali i cijele Crne Gore“, zaključio je Kovačević.
Predsjednik Kovačević je proslavljenom bokseru poklonio ikonu Svetog arhanđela Mihaila, zaštitnika porodice Drašković.
Drašković je zahvalio Kovačeviću na prijemu, a posebno na, kako je kazao, izuzetnom poklonu. Drašković je, takođe, istakao da mu je drago što nova lokalna uprava brine o svim problemima sa kojima se suočavaju građani Nikšića.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala