- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Nikola Rokvić: Ljubav je izvor života | Dok anđeli spavaju

© SputnikNikola Rokvić i Marina Rajević
Nikola Rokvić i Marina Rajević - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2022
Pratite nas
Gost novogodišnjeg izdanja emisije „Dok anđeli spavaju“ autorke Marine Rajević Savić je pop-folk pevač Nikola Rokvić, sin poznatog folk pevača Marinka Rokvića.
Nikola Rokvić za sebe kaže da je „večiti momak iz bloka“, budući da je rođen u Bloku 45 na Novom Beogradu. Iako je u početku odbijao da se bavi muzikom zbog očeve velike prisutnosti u medijima i pažnje koju su kao porodica poznatog pevača izazivali na svakom koraku, ljubav prema muzici je prevagnula.
Prvi album „Oprosti mojoj mladosti“ Nikola Rokvić izdao je 2006. godine i odmah doživeo veliku popularnost. Ima tri studijska albuma, od kojih su prva dva u folk duhu, a u trećem se potpuno prebacuje u pop žanr. Najponosniji je, kako kaže, na pesmu „Zavoli“.
U emisiji govori o ocu koga je nedavno izgubio, ljubavi svojih roditelja, mlađem bratu Marku i bratu po ocu Dariju, muzici, karijeri, supruzi i deci, ali i životnim iskušenjima i trenutku koji je kod njega prelomio da se okrene veri.
Pored uspešne muzičke karijere Nikola Rokvić je 2016. godine ušao u vode informacionih tehnologija. Oženjen je Bojanom Barović, sa kojom ima dvoje dece.
Kultna emisija „Dok anđeli spavaju“, koju već duže od tri decenije uređuje i vodi Marina Rajević Savić, obrađuje životne priče ekskluzivnih gostiju iz različitih sfera društva.
Emituje se svake druge subote u 21.00.
Dok anđeli spavaju, 1. deo
Dok anđeli spavaju, 2. deo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala