- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

„U Dritanovoj jednačini ima samo jedna poznata - on“: Poruka poslanika DF potpredsedniku vlade

© Flickr / Sputnjiku ustupila Vlada Crne GorePotpredsedni Vlade Crne Gore Dritan Abazović
Potpredsedni Vlade Crne Gore Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2021
Pratite nas
U Dritanovoj jednačini ima samo jedna poznata - on, poručio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović, reagujući na izjavu potpredsednika crnogorske vlade Dritana Abazovića koji je poručio da u eventualnoj manjinskoj vladi nema mesta za DPS i DF.
„On okuplja ili ruši, on bira ko može, a ko ne može, on odlučuje ko je napredan, a ko retrogradan, šta je nacionalni interes, a šta nije. Znači On je centar planetarnog sistema. On je Sunce, a svi ostali su planete i sateliti koji se okraću oko ose. A, osa je On. Njega je Eskobar pomazio po kosi, a u Dubaiju je gledao Formulu 1. Znači, on je konstanta. On je nepromenljiv, a bez svih ostalih se može, ali ne mora. A, građani koji kažu „dobro Dritane, ta tvoja vizija vredi 5.7%“? Broje li se oni, Dritane“, upitao je Radunović na svom Fejsbuk nalogu.
Poručio je Abazoviću da je „ovo naša zemlja, svih onih koji u njoj žive“.
„Mi glasamo i tim glasovima određujemo šta je narodni interes. Na dobronamernim stranim sugestijama smo zahvalni, ali konačne odluke donosimo mi, građani Crne Gore. Dritane, ko zanemaruje volju birača, a „dobronamerne sugestije“ i interese drugih zemalja smatra važnijim od volje birača, taj svoju državu pravi kolonijom, a sebe pokušava da učini guvernerom. Jer nema dovoljnu podršku svojih građana da bi „bio glavni“, pa su mu potrebne supermoći velikih sila, kako bi se osećao kao veliki momak“, naglasio je Radunović.
On je poručio Abazoviću da izađe iz bajke u koju je upao i da se okrene komšijama i prijateljima s kojima deli vazduh i vodu.
„I sa njima razgovaraj. Ili promeni ime. U Darko Pajović“, zaključio je Radunović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala