- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sputnjik sport ima spreman paketić – otvaranje u 12.00!

© Sputnik / Mariя Devahina / Uđi u bazu fotografijaNovogodišnji ukrasi na ulici u Moskvi
Novogodišnji ukrasi na ulici u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2021
Pratite nas
Godina za nama je donela pregršt sportskih događaja, uzbuđenja, neizvesnosti, dramatičnih momenata, a Sputnjik sport je za vas pripremio praznični paketić pun zanimljivih razgovora, analiza, retrospektiva i najava.
Uz Sputnjik sport ste u proteklih 365 dana mogli da ispratite sve male i velike sportske događaje, uživo prenose utakmica reprezentacija Srbije u gotovo svim sportovima, sve teniske Grend slem turnire, kontinentalna i svetska prvenstva.
U to ime, Sputnjik sport vam na poklon donosi pedesetak tekstova uz koje ćete u narednim danima uživati, dok proslavljate prelazak u Novu godinu.
Novinari redakcije Sputnjik sport su pripremili razgovore sa velikanima poput Nemanje Matića, Dušana Tadića, Dejana Ramba Petkovića, Jovane Preković, Marka Gudurića, Tine Krajišnik, a imaćete priliku i da bliže upoznate sportiste poput Strahinje Gavrilovića, Jovana Vulića, Jovana Lazarevića...
Sputnjik sport će proglasiti i svog sportistu godine, a kroz kolaže ćete imati priliku da se setite svih najvažnijih segmenata iz sportske 2021. godine.
Srećna Nova 2022. godina, hvala na poverenju i ostanite uz Sputnjik sport!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala