- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Putin čestitao Dodiku Novu godinu i Božić

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsednik Rusije Vladimir Putin u Kremlju
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsednik Rusije Vladimir Putin u Kremlju - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2021
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Novu godinu i Božić srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku i poželeo mu zdravlje i uspešnu nastupajuću godinu.
"S ovim divnim praznicima koje svi volimo povezane su dobre porodične tradicije, posebna jedinstvena atmosfera kućne toplote i iskrena vera u ispunjavanje zavetnih želja", naveo je Putin u čestitki, a prenosi RTRS.
Putin je srpskom članu Predsedništva BiH poželeo da pored njega uvek budu njegovi najbliži, kao i verni i pouzdani prijatelji.
Putin je novogodišnju čestitku uputio i bošnjačkom i hrvatskom članu Predsedništva BiH Šefiku Džaferoviću i Željku Komšiću.
Putin je juče uputio prazničnu poruku i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kojoj je naveo da su njihovi nedavni razgovori u Sočiju potvrdili snažnu stratešku saradnju dve zemlje.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala