- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Telegram - reč za uspeh u 2021. godini

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Uđi u bazu fotografijaMesindžer Telegram
Mesindžer Telegram - Sputnik Srbija, 1920, 29.12.2021
Pratite nas
Osnivač društvene mreže Vkontakte i mesindžera Telegram Pavel Durov našao se na čelu liste ruskih milijardera koji su najviše zaradili u 2021. godini, piše Forbs.
Durov je tokom 2021. godine zaradio neverovatnih 13,81 milijardu dolara i njegovo bogatstvo je dostiglo 17,24 milijarde dolara.
Zbog prekida u radu Fejsbuka, Istagrama, Vocapa povećao se broj korisnika mesindžera - Telegram je dobio 70 miliona novih korisnika i privukao milijardu dolara investicija.
Na drugom mestu na listi našla se osnivač Wildberries (onlajn prodavnica) Tatjana Bakaljčuk. Ona je u protekloj godini zaradila 11,92 milijarde dolara, dok je treće mesto zauzeo akcionar kompanije "Evrohim" Andrej Meljničenko sa 110,60 milijardi profita.
Među najuspešnijim biznismenima su se našli i šef borda direktora kompanije "Severstalj" Aleksej Mordašov, direktor "Lukoila" Vagit Alekperov, osnivači kompanije za video igrice "Playrix“ Igor i Dmitrij Buhmani itd.
U vremenima izazova za vašu privatnost na društvenim mrežama pratite Sputnjikov nalog na Telegramu, koji takođe iz dana u dan beleži rast.
Društvene mreže - Sputnik Srbija, 1920, 17.11.2021
NAUKA I TEHNOLOGIJA
Zašto „Fejsbuk“ i „Gugl“ sve češće padaju: Telegram uvek stabilan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala