- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Zašto su Rusija i Amerika dva univerzuma

© Sputnik / Dejan SimićLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 29.12.2021
Pratite nas
U novom izdanju emisije „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete zašto Zapad nikad neće razumeti Rusiju, kako je došlo do toga da Brisel kažnjava Rusiju što joj je Evropska unija uvela sankcije i zašto je ruski cirkus najbolji na svetu.
Ljubinka Milinčić u novoj epizodi emisije „Moj pogled na Rusiju“ obrađuje sledeće teme:
Zašto Zapad nikad neće razumeti Rusiju
Ako postoji zemlja na svetu koja bi bila za druge, udaljene ili susedne zemlje najmanje poznata, najmanje razumljiva i najmanje istražena, onda je to Rusija, pisao je svojevremeno Dostojevski.
Brisel kažnjava Rusiju zato što joj je EU uvela sankcije
Na punih 290 milijardi evra procenio je Brisel štetu od sankcija koje je EU uvela Rusiji. I hteo bi da to plati — Moskva!
Zašto je ruski cirkus najbolji na svetu
Ruski cirkus nije samo zabava, ruski cirkus je čitava filozofija! Za cirkus su pisali scenario najveći ruski umetnici, među kojima je bio i Majakovski, a na sceni su se pojavljivali i umetnici Boljšog teatra.
Moj pogled na Rusiju 29. 12. 2021.
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“, u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala