- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta se može očekivati od razgovora Moskve sa Vašingtonom i NATO? /video/

© Sputnik / SputnjikVesti u 19
Vesti u 19 - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2021
Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Odmah posle novogodišnjih praznika Moskvu očekuju teški pregovori sa Vašingtonom o sukobu u Ukrajini i kontroli nuklearnog naoružanja, a potom i sa NATO-om o bezbednosti u Evropi. Šta možemo da očekujemo?
Poseta turskog ministra odbrane Bosni i Hercegovini izneverila bošnjačka očekivanja. Kada bi imali stenogram razgovora, iznenadili bi se, kaže za Sputnjik Mirko Okolić zamenik ministra odbrane BiH.
U narednih nekoliko nedelja Srbija bi trebalo da dobije prve tri regularne kripto menjačnice. Otkrivamo – kako će one funkcionisati?
Za Srbiju bi od velikog značaja bilo da se vrati na ogromno tržište Egipta i da u silosima na Sueckom kanalu skladišti pšenicu za izvoz ne samo u tu zemlju, već i okolne, kažu eksperti.
Porodilište u Pasjanu na Kosovu i Metohiji i ove godine oborilo sopstveni rekord po broju rođenih beba. Otvaranje porodilišta u ovom selu sa oko tri i po hiljade stanovnika ohrabrilo je porodice da imaju više dece, poručuju tamošnji lekari.
Australijska kompanija “Sinhron” napravila takozvani “stentrod” – moždani implant pomoću kojeg ljudi mislima mogu da upravljaju uređajima. Kako će se to odraziti na kvalitet života mnogih teško-obolelih pacijenata?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala