- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin optužen da je arogantan, vrbuju ga „sveci“ i „đavoli“, a reči njegovog oca su iznenađujuće

© AP Photo / Alfredo FalconeSergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2021
Pratite nas
Šta god uradio na terenu ili van njega Sergej Milinković-Savić privlači ogromnu pažnju medija. Za Srbina kojeg su nedavno optužili u Italiji da je drzak i arogantan se otimaju Mančester junajted i Pari Sen Žermen, ali je njegov otac poručio da on ostaje u Laciju.
Standardni reprezentativac Srbije i jedan od najboljih veznih igrača Starog kontinenta Sergej Milinković Savić nedavno se našao na udaru zbog navodnog ranijeg odlaska sa klupske božićne večere što je prema iskazu pojedinih medija na Apeninima prouzrokovalo rat između njega i trenera Mauricija Sarija.
Ipak, obojica su kasnije demantovali takve navode, a sada se oglasio i otac Milinković-Savića koji je mnoge iznenadio rečima da njegov sin ostaje u Rimu.
Poznato je da godinama unazad brojni svetski klubovi ne žale novac kako bi naterali SMS-a da napusti Lacio i pojača njihove redove, kao što je slučaj sa „svecima“ i „đavolima“ koji su među najupornijima.
„Večito postoje te glasine, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito odlučio da ga zadrži. Sergej je srećan u Laciju i spreman je da ostane“, poručio je Sergejev otac za portugalsku „A Bolu“, čije je reči na Tviteru preneo ugledni italijanski novinar Fabricio Romano.
U odsustvu kapitena Ćira Imobilea koji je trenutno pozitivan na virus korona, Srbin je kao kapiten vodio nebeskoplave do dva trijumfa u Seriji A gde je ove sezone postigao pet golova uz šest asistencija.
Lacio je u prethodnom kolu italijasnkog šampiona savladao u gostima Veneciju rezultatom 3:1, a Sergej je sa trakom oko ruke odigrao ceo meč i asistirao Špancu Luisu Albertu za gol u kasnom 95. minutu.
Podsetimo, Sergej Milinković-Savić je u prestonicu Italije stigao iz belgijskog Genka 2015. godine, a prethodno je branio boje novosadske Vojvodine.
Selektor Rusije Stanislav Čerčesov - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2021
SPORT
Rus ogolio današnjicu – vraćanjem u daleku prošlost: „Kada sam vam pričao pametne stvari...“
Trener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2021
SPORT
„Sramno i smešno“: Mediji napali Srbina u Izraelu
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2021
SPORT
Egzodus u Madridu, ali Srbin ima odrešene ruke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala