- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Pucnjava u Denveru: Na više lokacija napadač ubio četiri osobe, tri ranio

© AP Photo / Jae C. HongAmerička policija
Američka policija  - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2021
Pratite nas
Naoružani napadač ubio je četiri osobe, a ranio tri, među kojima i policajca, na više lokacija na području Lejkvuda i Denvera, glavnog grada američke savezne države Kolorado.
Osumnjičeni je na kraju ubijen u okršaju sa policijom, navodi se u policijskom saopštenju denverskog predgrađa Lejkvud.
Napadač je prvo u ponedeljak oko 17 časova po lokalnom vremenu ubio dve žene i ranio muškarca u blizini centra Denvera, izjavio je načelnik policije Pol Pazen na konferenciji za novinare, izveštava Rojters.
Potom je usmrtio jednog čoveka u četvrti Čizman Park u istočnom delu Denvera. Napadač, čiji identitet za sada nije obelodanjen, ponovo je otvorio vatru u kvartu zapadnog dela grada, ali tom prilikom niko nije ranjen, naveo je Pazen.
Osumnjičeni je dva puta razmenio vatru iz svog vozila sa policajcima Denvera i uspeo je da onesposobi policijski automobil, a zatim odvezao u susedni grad Lejkvud gde je ubio i četvrtu osobu.
Potom je pobegao pešice u hotel gde je ponovo otvorio vatru i ranio hotelskog službenika, saopštio je portparol policije Lejkvuda Džon Romero. Osumnjičeni je u hotelu pucao i na policajce i tom prilikom ranio jednog od njih pre nego što je policija uspela da ga likvidira, dodao je Romero, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala