- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Melburn sve dalje: „Nema šanse da Novak ide u Australiju“

© AP Photo / Hamish BlairNovak Đoković, Australijan open 2021.
Novak Đoković, Australijan open 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2021
Pratite nas
Prema nezvaničnim informacijama Novak Đoković neće igrati na ATP kupu u Sidneju, a na osnovu te vesti Emilio Sančes Vikario zaključio je da prvi rket sveta neće učestvovati na Australijan openu.
Iako je probudila optimizam, ispostavilo se da lista učeniska ATP kupa nije potvrda da će Novak Đoković biti učesnik tog turnira.
Još uvek nema zvanične potvrde, ali Novak najverovatnije neće putovati u Sidnej sa reprezentacijom Srbije, zbog čega je pod upitnikom i njegovo učešće na Australijan openu.
Polemika oko prvog Grend slema i obavezne vakcine traje već dugo, a Đoković i dalje ne otkriva svoju odluku. Međutim, Emilio Sančes Vikario, nekadašnji prvi dubl igrač sveta, smatra da će Novak odustati i od Australijan opena.
„Za sve koji se nadaju da će on otići na Australijan open - on će odustati i od Australijan opena. Prema mom mišljenju, nema šanse da on ode tamo“, napisao je Sančes Vikario.
Njegova objava podigla je buru, pa su mnogi pomislili da zna informacije koje ostali ne znaju, ali je Španac ubrzo otkrio da je zaključak izveo samo na osnovu svog mišljenja.
„Samo govorim svoje mišljenje. Ne znam ga, nemam kristalnu kuglu, ali ne izgleda za njega dobro da igra. Poštujem njega, njegovu karijeru i profesionalizam“, objasnio je bivši teniser.
Španac je svoju tvrdnju pojasnio i oslanjajući se na jedan poseban podatak. Đoković je retko učestvovao na prvom Grend slemu u sezoni bez pripremnog turnira.
„Moje pitanje je, koliko puta je igrao Australijan open bez meča pre toga? Nadam se da grešim i da će igrati“, poručio je Emilio Sančes Vikario.
Poslednji put kada je igrao Australijan open bez nekog takmičenja pred taj Grend slem, bio je 2018. godine, a Novak je izgubio u četvrtom kolu.
Prvi Grend slem u sezoni počinje 17. januara.
Novak Đoković slavi pobedu na Završnom turniru u Torinu - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2021
SPORT
Novak i dalje broji – 353. nedelja na krovu sveta
Novak, Srđan i Dijana Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2021
SPORT
Đokovićeve reči odjeknule svetom: Bombardovanje im nikada neću oprostiti
Novak Đoković na travi tokom meča sa Kevinom Andersonom na Vimbldonu - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2021
SPORT
Velika opasnost pred Đokovićevim vratima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala