- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nastavlja se haos u SAD: Srpski „jednorog“ je najnovija „žrtva“

© AP Photo / Sue OgrockiAleksej Pokuševski
Aleksej Pokuševski - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2021
Pratite nas
Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski poslat je u zdravstveno-bezbednosne protokole u NBA ligi zbog virusa korona i doživeo sudbinu koju i više od 170 igrača u prethodne dve nedelje.
Pokuševski je jedan od velikog broja NBA košarkaša koji su zbog pozitivnog testa ili bliskog kontakta sa nekim ko je bio pozitivan na kovid poslat u zdravstveno-bezbednosne protokole.
Pored njega, u ekipi Oklahoma Siti Tandera u istim su, zasad, Džeremaja Robinson-Erl, Eron Vigins, Darijus Bejzli i Trej Men.
Kako bi izašao iz protokola, Pokuševski mora da u njima provede ili barem šest dana, prema promeni pravila (ranije bilo deset dana), ili da u roku od dva dana, sa barem 24 časa razlike, bude dvaput negativan na testu.
Pokuševski nije ni prvi ni poslednji igrač koji je upao u haos koji se trenutno dešava u američkoj NBA ligi, u kojoj je više od 172 igrača moralo u protokole u poslednje dve nedelje.
Dvadesetogodišnji srpski „jednorog“ ove sezone igra 14,5 minuta po meču i za to vreme beleži 4,3 poena, četiri skoka, 1,2 asistencije i po pola blokade i ukradene u proseku.
Amerikanac nije imao odgovor, pa je – izazvao tuču /video/
Uhapšen Denis Rodman
Jokić zaplesao i zasmejao sudiju, pa iznervirao Hrvata /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala