- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Rafa uvek ima još jedan metak u šaržeru“: Čuveni Španac ne strepi zbog Nadala

© AP Photo / Gregorio BorgiaNovak Đoković i Rafael Nadal
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2021
Pratite nas
Aleks Koreča, nekada drugi teniser planete, misli da Rafael Nadal i dalje u sebi ima sposobnost da napravi velike rezultate i do kraja karijere napadne još neku Grend slem titulu.
Nadal se nedavno oporavio od operacije stopala i vratio na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, na kojem je dobio koronu i doveo u pitanje učešće na Australijan openu.
Direktor turnira Kreg Tajli je izjavio da veruje da će dvadesetostruki Grend slem pampion biti spreman za nastup u Melburnu, a Koreča ima veru u svog sunarodniika.
„Rafa će se penzionisati kao pobednik, šta god se desilo. Sada nije bitno kakav je bio ranije, već kako želi da se suoči sa onim što ga očekuje, a kod Rafe uvek imate taj osećaj da mu je uvek ostao još jedan metak u šaržeru kojim može da uradi nešto veliko“, istakao je Koreča.
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2021
SPORT
Novaka su stavili na stub srama, a za slučaj „Nadal i ostali“ – ni reči
Tridesetpetogodišnjaku sa Majorke ovo nije prvi put da se oporavlja od nešto teže povrede, pošto je to morao da uradi nekoliko puta tokom karijere.
„Nikada ne smete da sumnjate u ljude kao što je on, čak i kada se vraćaju iz teške povrede. Taj proces će za njega biti težak, ali mislim da je i dalje sposoban da osvoji neku veliku titulu. Tu mislim na Grend slem, jer Masters 1.000 neće mnogo toga promeniti“, priča Koreča i podvlači:
„Što se tiče prvog mesta na svetu, to će biti veoma teško jer bi za to morao da igra na dosta turnira i bude veoma konstantan, a to njemu više nije u glavi. On je već mnogo puta bio 'broj 1', nedelje na prvom mestu nisu bitne, tako da je to na drugom mestu“.
Čovek koji je od Đokovića napravio „zver“ otkrio ključne detalje
Nadal izazvao uzbunu – ko su „ugroženi“?
Ako se Novak ne pojavi u Sidneju, to će razbesneti Hrvate i Bugare
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala