- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mreže su pucale – 22 gola na četiri utakmice! /video/

© AP Photo / Federico GambariniFudbaleri Mančester sitija slave gol Fila Fodena koji im je doneo pobedu nad Dortmundom
Fudbaleri Mančester sitija slave gol Fila Fodena koji im je doneo pobedu nad Dortmundom - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2021
Pratite nas
Tradicionalni Boksing dej u Engleskoj proslavljen je na najbolji mogući način. Na četiri utakmice Premijer lige viđeno je čak 22 gola, a najviše je dao Mančester Siti koji je savladao Lester posle šest pogodaka.
Tradicionalni Boksing dej, fudbalski praznik koji se slavi dan nakon katoličkog Božića, ove godine proslavljen je na veličanstven način.
U nedelju su se u zemlji koja je kolevka fudbala odigrale četiri utakmice, a da to nije samo običan dan pokazali su i rezultati jer je na tim mečevima postignuto čak 22 gola.
Svaka utakmica na Boksing dej ima svoju draž, ali je Mančester siti preuzeo glavnu ulogu i na najlepši način obradovao navijače jer je protiv Lestera slavio rezultatom 6:3.
Za samo 25 minuta Građani su u gol Lestera loptu ubacili četiri puta. Najpre je u petom minutu pogodio Kevin De Brujne, da bi već u 14, gol dao i Rijad Mahrez iz penala. Prošlo je samo sedam minuta, a mrežu je zatresao i Ilkaj Gindoan, da bi u 25. pogodio i Rahim Sterling.
A onda je utakmica postala neverovatna!
Za samo deset minuta Lester je uspeo da se preko Medisona (55. minut), Lukmana (61. minut) i Ihenača (65. minut) vrati u igru i rezultat je sredinom drugog poluvremena bio 4:3.
Zatim je Ajmerik Laport u 69. minutu povećao prednost na 5:3, dok je konačni šesti pogodak postigao ponovo Sterling u 87. minutu.
Neverovatan je bio i Arsenal koji je savladao Norič rezultatom 5:0. Saka je pogodio dva puta mrežu (6, 67) , a gol su postigli i Kiran Tirni, Lakazet i Emil Smit Rou.
Totenhem je protiv Kristal Palasa takođe bio ubedljiv rezultatom 3:0, a strelci su bili Hari Kejn, Lukas Moura i Hjon min Son, dok je Sautempton pobedio Vest Hem sa 3:2.
Leonid Slucki - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2021
SPORT
Ruska legenda je opet zapevala – uz svoje pulene /foto, video/
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2021
SPORT
Legendarni Nemac savetovao Srbina oko kojeg se otima cela Evropa
SPORT
„Ovo je dokaz da se na Božić dešavaju čuda“: Engleski fudbaler se probudio iz kome
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala