- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković ne ide u Sidnej?!

© REUTERS / SUSANA VERANajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, 99 odsto neće igrati na ATP kup koji se održava u Sidneju od 1. do 9. januara 2022. godine.
Đoković verovatno neće nastupati za Srbiju na ATP kupu, dok se za Australijan open, koji je na programu od 17. januara, i dalje ne zna.
Najbolji teniser sveta 99 odsto propustiće takmičenje reprezentacija u Sidneju, te će Srbiju od prvog januara predstavljati:
Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.
Naša reprezentacija nalazi se u grupi sa Norveškom, Čileom i Španijom, a prvi meč igra protiv Norvežana 1.1.2022. u ranim jutarnjim časovima.
Informacija da Đoković neće igrati za Srbiju, koju je preneo Blic, samo uvećava sumnju u to da li je najbolji teniser sveta vakcinisan, pošto u Australiji neće moći da nastupaju igrači koji nisu primili vakcinu protiv virusa korona.
S tim što i tu postoji „zamka“, jer oni koji su primili vakcine poput Sinofarma ili Sputnjika, takođe neće biti u mogućnosti da igraju na prvom Grend slemu u sezoni.
Novak se trenutno nalazi u Srbiji gde i trenira, vreme provodi sa porodicom i informaciju da li će nastupati na Australijan openu doneće pre Nove godine.
Podsećamo, Đoković u Melburnu ima šansu da dođe do desetog trofeja na Australijan openu i ukupno 21. na Grend slemovima, čime bi postao teniser sa najviše trofeja sa najvećih turnira.
Zašto Đoković, ipak, „nije Bog“?
„Pravi Roki Balboa“ – iz Srbije! /video/
„Teniski Maradona“ ne zna da pobedi Novaka: „Izluđuje vas džojstikom“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala