- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Metak prošao kroz zid: Američka policija ubila devojčicu tokom obračuna sa osumnjičenim za napad

© AP Photo / Ringo H.W. ChiuPolicija Los Anđelesa
Policija Los Anđelesa - Sputnik Srbija, 1920, 24.12.2021
Pratite nas
Policija Los Anđelesa slučajno je ubila četrnaestogodišnju devojčicu koja je bila u garderoberu u prodavnici odeće Barlington, kada su policajci pucali na osumnjičenog u susednoj prostoriji, a metak je prošao kroz zid i usmrtio dete, saopštile su lokalne vlasti.
Očevici su rekli za KCBS-TV da je osumnjičeni muškarac iznenada počeo da se ponaša haotično, pretio je da će pobacati predmete sa gornjeg sprata i napao ženu na biciklu oko podneva u četvrtak, dok je prodavnica bila puna mušterija, preneo je AP.
Policajci su došli po pozivu za napad, a prijavljeni su i pucnji, dodala je policija, međutim, detektivi na mestu nesreće nisu našli pištolj.
Osumnjičeni je pogođen iz vatrenog oružja i preminuo je u prodavnici, ali je jedan metak prošao kroz zid i pogodio devojčicu koja je bila u susednoj radnji sa svojom majkom, navela je policija.
Ona je izdahnula na licu mesta, kazao je predstavnik policije Dominik Čoi.
"Haotičan incident koji je rezultovao smrću nevinog deteta je tragičan i razarajući za svakog ko je bio umešan u incident. Užasno mi je žao zbog gubitka mladog života i nema reči koje bi mogle da olakšaju nezamisliv bol za porodicu", kazao je šef policije Majkl Mur.
On je obećao "detaljnu, kompletnu i transparentnu istragu" o pucnjavi.
Žena koju je napao osumnjičeni je prikazana na TV snimcima sa krvavim licem i prebačena je u bolnicu, ne zna se da li su povrede srednje ili teže prirode, ali se zna da je imala povrede glave, ruku i lica.
Policija je takođe usmrtila osumnjičenog u severnom Holivudu u prodavnici Barlington, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala