- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta je Putin poručio svetu /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik
Večeras u vestima:
Predsednik Rusije Vladimir Putin skoro četiri sata odgovarao na pitanja novinara iz celog sveta na svojoj tradicionalnoj godišnjoj konferenciji. Otkrivamo koje su glavne teze ruskog predsednika i kako ih treba tumačiti?
Izjava Zorana Milanovića da će se lično pozabaviti da sve članice EU priznaju Kosovo pokazuje samo kontinuitet hrvatske politike od Tuđmana do danas i takvoj retorici ne treba posvećivati veliku pažnju, kažu politikolozi
Ruski gas treći dan zaredom ne teče gasovodom „Jamal-Evropa“. Cene gasa rastu munjevito, a mi istražujemo hoće li u EU biti restrikcija struje?
Brisel ispravlja zakon koji je nametnuo bivši visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, nakon zaključka da postoji rizik od izazivanja novih sukoba. Da li je to politička igra ili glas razuma Evropske Unije?
Ljubitelji skijanja u Srbiji bez ikakvih papira i sertifikata o kovidu mogu na domaće planine i u Bosnu i Hercegovinu, odnosno Republiku Srpsku. Kakve su mere u zimskim centrima u Evropi?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala