- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Grenel dobio novi posao

© AP Photo / Kay NietfeldRičard Grenel
Ričard Grenel - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2021
Pratite nas
Ričard Grenel, bivši izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, dobio je novi posao. Grenel je postao politički komentator kablovske TV mreže „Njuzmaks“ i jedan od visokih funkcionera te kompanije zadužen za međunarodnu saradnju.
Grenel, koji je u karijeri bio i američki ambasador u Nemačkoj, kao i direktor obaveštajnih službi SAD, ali i saradnik konkurentske mreže „Foks njuz“, „imaće ključnu ulogu nudeći bezbednosne i međunarodne analize za mrežu, koja je sada četvrta kablovska mreža po rejtingu u SAD“, saopšteno je iz „Njuzmaksa“.
„Ugledni bivši zvaničnik Trampove administracije biće potpredsednik kompanije za međunarodni razvoj, pomažući kompaniji u internacionalnom brendiranju i ekspanziji. „Njuzmaks“ trenutno licencira svoj brend i sadržaj u osam evropskih zemalja. Grenel će raditi na tome da se „Njuzmaksov“ brend proširi u svetu“, navode iz te kompanije.
Generalni direktor „Njuzmaksa“ Kristofer Rudi rekao je da je Ričard Grenel stručnjak za politiku, medije i vladine poslove, te da će gledaoci moći da steknu puno informacija zahvaljujući njegovom širokom iskustvu.
Grenel je rekao da je počastvovan što se pridružio „Njuzmaksu“ i naglasio kako taj kanal treba da dođe do gledalaca preko novih medijskih platformi, kao što je direktan striming preko interneta.
Ričard Grenel, savetnik Donalda Trampa - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2021
SRBIJA
Grenel demantovao da ga Vlada Srbije plaća za lobiranje
Ričard Grenel na Kosovu - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2021
SRBIJA
Svega ovoga ne bi bilo da je Tramp ostao predsednik: Grenel o situaciji na Kosovu i Metohiji
Pogled na američki Kapitol u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2021
SVET
Grenel podržao Srbina u trci za Kongres: „Vreme je za borca“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala