PREMIJERA Pogledajte na Sputnjiku novi spot grupe Van Gog za akustičnu verziju pesme „Mama“ /video/

© Foto : Marko EdgeVan Gog
Van Gog - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2021
Pratite nas
Da hit ne odoleva vremenu, a ni aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pesmu „Mama“ sa albuma „Strast“, snimljen na akustičnom koncertu koji je grupa Van Gog održala u Kombank dvorani, u martu 2019. godine.
„Spot za akustik verziju pesme 'Mama' najava je ekranizovanog pedesetominutnog akustičnog koncerta grupe Van Gog, u kome će publika uskoro imati prilike da uživa na Jutjub kanalu benda i putem malih ekrana širom regiona, kao i najava predstojeće koncertne sezone grupe Van Gog“, poručuje frontmen benda Zvonimir Đukić Đule.
Publika koja je bila na koncertu, moći će iz novog ugla da doživi atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, imaće priliku da uskoro na istom mestu, ponovo uživo čuju bend.

„Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava“, ističe Đukić.

Podsetimo, veoma kreativan tokom čitave pandemije, Van Gog je posle radijskih singlova sa novog albuma, pesama „Za suze nema vremena“ i „Više te ne volim ko pre“ kao i spotova za pesme „Možda baš sad“, "Gotovo je sve“ i „Emotivno miniran“ u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma „More bez obala“, a sredinom septembra spot za pesmu „Zrno čarolije“.
Maša RAdović i Đule Van Gog - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2019
Đule Van Gog: Dok je lidera pajaca na svetskoj sceni — neće doći do belaja (video)
Zvonimir Đukić Đule zajedno sa Momčilom Bajagićem Bajagom biće gost velikog prazničnog intervjua u kome ćete moći da čujete šta nas sve novo očekuje od ova dva velika umetnika u novoj godini.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala