- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čovek koji je nekada sejao strah i trepet otkrio novu ljubav – zbog ćerke i Đokovića

© Foto : KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFPNovak Đoković, Majk Tajson i njegova ćerka Milan
Novak Đoković, Majk Tajson i njegova ćerka Milan - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2021
Pratite nas
Legendarni bokser Majk Tajson otkrio je da mu je tenis promenio život, da mu je omiljeni teniser Novaka Đoković, da je naučio Serenu Vilijams da boksuje i da njegova ćerka Milan želi da bude profesionalna teniserka.
Čovek koji je nekada sejao strah i trepet bokserskom svetu već neko vreme je u penziji, a nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog povratka u ring za jedan egzibicioni meč, ali i carstva marihuane koju uzgaja.
Pored toga, Tajson je bio čest gost na tribinama US opena i Indijan Velsa, te je uglavnom sedeo u prvim redovima i navijao za sebi omiljene igrače.
Ljubav prema „belom sportu“, kaže, došla na najviše zahvaljujući ćerci Milan, koja je imala priliku da trenira sa Serenom Vilijams i Patrikom Muratogluom.
Milan igra i dosta je dobra teniserka. Talentovana je i veoma motivisana da postane profesionalac. Tenis mi je promenio život, dao mi je širi pogled na svet i zahvalan sam što sam u njemu. Ceo život nam se promenio zbog tenisa. Mislio sam da nam ide dobro, ali sve što smo radili je zarađivali novac. To nije veće od moje ćerke i njenog tenisa. Ona je veća od svega što imamo u životu“, rekao je Tajson u podkastu sa Muratogluom.
„Gvozdeni“ Majk hvali svoju ćerku i ističe da je veoma disciplinovana iako ima samo 13 godina.
„Ona je sama sebe disciplinovala. Ustane, napravi sebi doručak, istušira se i onda ode u teretanu svaki dan u 7 ili 8 ujutru. Ostane tamo do 4 popodne. Veoma je posvećena i ona stvarno ovo želi“, dodaje Tajson.
Što se tiče profesionalnog tenisa, Tajson ističe da mu je omiljeni igrač – Novak Đoković.
„On je moj omiljeni igrač trenutno. Ako je dobro, onda obožavam da ga gledam. On mi je omiljeni zbog načina na koji se vratio iz povrede i pobedio igrače kao što su Nadal i Federer. On je pravi borac“, podvukao je Tajson prilikom jednog intervjua.
Tajsonova ćerka je jednom imala priliku da sparinguje sa najboljim teniserom svih vremena.
Šokantno priznanje Majka Tajsona: Drogirao sam se otrovom žabe - udahnem, izdahnem i umrem
„Otišao je tamo i polomio ga – mene bi zbog toga uhapsili“ /video/
Srbin gledao Todorovićev poraz – sa Majkom Tajsonom /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala