- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Tri rata do kraja američke dominacije | Novi Sputnjik poredak

© Radoje PantovićNikola Vrzić
Nikola Vrzić - Sputnik Srbija, 1920, 20.12.2021
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“ istražuje kakve opcije Sjedinjene Države imaju u sukobima s Rusijom, Kinom i Iranom.
Preti li Americi „koordinisani napad revizionističkih sila“, koji bi predstavljao „smrtnu presudu“ njenom svetskom poretku, kao što tvrdi bivši premijer Švedske Karl Bilt? Čime je predsednik SAD Džozef Bajden razbesneo svoje istočne NATO saveznike? Zašto se „Fajnenšel tajms“ pribojava da bi oštre ekonomske sankcije Vašingtona protiv Moskve i Pekinga označile kraj globalizacije, i kakav su odgovor na tu mogućnost prošle nedelje dogovorili Vladimir Putin i Si Đinping?
O ovim pitanjima u emisiji „Novi Sputnjik poredak“ razgovaraju Nikola Vrzić i njegovi gosti – general-major u penziji Mitar Kovač, direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma, i dugogodišnji spoljnopolitički urednik u „Tanjugu“ Borislav Korkodelović.
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona.
Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku. Emituje se svakog ponedeljka od 17.00.
Novi Sputnjik poredak, Nikola Vrzić, 20.12.2021
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala