- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Željko „pecnuo“ Novaka, pa otkrio anegdotu: „Da li je moguće da ovo ne utiče na vas?“ /video/

© Foto : Skrinšot / Fondacija Novak Đoković / Željko Obradović i Novak Đoković – panel Putem šampiona
Željko Obradović i Novak Đoković – panel Putem šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2021
Pratite nas
Željko Obradović, najbolji košarkaški trener u istoriji Evrope, pričao je o motivaciji na panelu „Putem šampiona“ koji je organizovala Fondacija „Novak Đoković“. Tom prilikom trener Partizana „pecnuo“ je Novaka Đokovića, koji je bio jedan od gostiju, i otkrio je šta je rekao svojim igračima pre utakmice sa Slaskom u Evrokupu.
Partizan je u sredu uveče jedva pobedio šestu ekipu poljskog šampionata, crno-beli nisu briljirali i na kraju su košem Nemanje Dangubića uspeli da slave „pola“ koša.
Crno-beli očigledno su imali problem sa motivacijom, pošto nisu igrali protiv zvučnog rivala, te je Obradović na panelu otkrio šta je zamerio četvorici srpskih košarkaša pre duela sa Slaskom.
Tom prilikom Obradović je „pecnuo“ Novaka Đokovića rekavši da su navijači Partizana najbolji na svetu samo dva dana nakon što je najbolji teniser sveta u „Pioniru“ bodrio Crvenu zvezdu u Evroligi.
„Sinoć smo igrali utakmicu, navijači Partizana, koji su najbolji na svetu, hvala Novače...“, rekao je Obradović i zasmejao sve prisutne, pa i Đokovića.
„Navijači pevaju pred izlazak na teren i ta pesma je nešto neverovatno. Dogodilo se da su tu četvorica srpskih košarkaša... i ja njih pitam, da li je moguće da ovo ne utiče na vas, da li je moguće da nećete da se bacite za loptu, da li je moguće da neće navijači da vam vide krvava kolena, to je ono što navijač ceni. To vi treba da uradite“, dodao je trener Partizana.
„Može da se izgubi utakmica, može da se dobije, kao što smo mi to uradili sinoć i niko ne zna kako smo to uspeli. Ali smo dobili. Desilo se čudo. Pričamo o motivaciji, ali i o posvećenosti. Ako nemaš motivaciju ne možeš da imaš ni posvećenost, te ne možeš da budeš ni na vrhunskom nivou. Tu počinje sve i se završava“, zaključio je Obradović.
Panel ste mogli da pratite uz kanal Jutjub Fondacije „Novak Đoković“. Pored Željka Obradovića i Novaka Đokovića, na panelu je učestvovala i Sonja Vasić.
Prate svaki Novakov korak /foto, video/
Novak promukao u „Pioniru“: Stalo mi je, navijam! /video/
Ovacije, aplauzi i „hvatanje za glavu“ – Novak gleda Zvezdu /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala