- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta UN sprema za Belorusiju pod maskom brige o klimi? /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Takozvani visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH opet preti sankcijama Republici Srpskoj. Sve konkretnije pretnje Kristijana Šmita su potvrda da je dobio vetar u leđa od onih koji su ga na to mesto doveli, ukazuju analitičari.
Istražujemo – da li bi zbog navodne brige o klimi međunarodne snage UN mogle da pošalju trupe u Belorusiju, kako bi zaustavili rad te nuklearke?
Srbija bi za tri godine trebalo da utrostruči broj startapova, a tome u prilog ide i strategija razvoja startap ekosistema koju je Vlada usvojila i koja će motivisati osnivanje novih preduzeća pre svega onih inovativnih, kažu eksperti.
U onlajn prodavnici super marketa „Konzum“ u Hrvatskoj od ovog meseca može da se plaća i kriptovalutama. A mi otkrivamo – da li će taj model plaćanja moći da zaživi i u Srbiji?
Nikola Tesla, naučnik koji je unapredio civilizaciju dobio je novi portret, kroz oči, srce i žene koja ga je najviše volela. Predstavljamo vam dnevnik Katarine Džonson, pod nazivom "Moja ljubav Nikola Tesla".
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala