- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pet golova, blamaža Živkovića i preokret Zvezde za kraj prvog dela sezone /video/

© Foto : FK Crvena zvezdaGejlor Kanga i Aleksandar Dragović – FK Crvena zvezda
Gejlor Kanga i Aleksandar Dragović – FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2021
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju TSC iz Bačke Topole 3:2 (2:2), u 21. kolu Superlige Srbije. Izabranici Dejana Stankovića završili su prvi deo sezone pobedom, ali i na drugom mestu – iza Partizana.
Na severu Srbije viđena je odlična utakmica, pogotovo prvo poluvreme u kom su viđena četiri gola. Ipak, meč je umalo obeležio veliki promašaj Rišaira Živkovića u samom finišu.
TSC je bolje otvorio utakmicu i u sedmom minutu preko Banjca došao je do prednosti. Popović je napravio veliku grešku i fudbaler TSC-a ga je kaznio.
Zvezda je imala brz odgovor preko Mirka Ivanića. Samo osam minuta nakon primljenog gola, crveno-beli uspeli su da izjednače.
Nastavilo se u dobrom ritmu, te se novi gol video već u 18. minutu. Ponovo se TSC našao u prednosti, a strelac je ovoga puta bio Stanojlović.
Morao je Stanković prinudno da menja, pa je Srnić već u prvom poluvremenu ušao umesto Petrovića, a trud i inicijativa su se isplatili u 32. minutu.
Ponovo je Rodić bio taj koji je započeo akciju odličnim utrčavanjem po levom boku i centrirao na drugu stativu, gde se odlično snašao Vukanović i glavom spustio loptu za Pavkova, a snažni centarfor je iz okreta snažno „opalio“ u bliži ugao za poravnanje rezultata.
Drugi deo igre počeo je u malo mirnijem ritmu nego prvi, a crveno-beli su kroz pâs igru pokušavali da pronađu „rupu“ u odbrani domaćih.
U 56. minutu Zvezda je uspela da dođe do preokreta. Milan Pavkov je još jednom pokazao da je u dobroj formi. Aleksa Vukanović je sjajno probio po desnom boku i centrirao na drugi kraj šesnaesterca, gde se odlično snašao Ivanić i šutirao, a Filipović je uspeo samo da odbije loptu do Pavkova, kom nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.
Do kraja utakmice rezultat na semaforu se nije menjao i Zvezda je upisala 17. pobedu u sezoni.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Srpski fudbaler Nikola Ninković u dresu Proletera - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2021
SPORT
Suze Srbina obišle zemlju – gol posle 510 dana i prebrođene saobraćajne nesreće /video/
Navijači Salernitane - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2021
SPORT
Klub sa stogodišnjom tradicijom u opasnosti od izbacivanja: „Nijedna ponuda nije prihvatljiva“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala