- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Glasajte za najlepši košarkaški dres svih vremena /foto/

© Foto : NBANajlepši dresovi u istoriji NBA
Najlepši dresovi u istoriji NBA - Sputnik Srbija, 1920, 15.12.2021
Pratite nas
Poklonici NBA lige iz čitave Evrope mogu da učestvuju u drugoj otvorenoj kategoriji NBA 75 Evro glasanja – za najbolji NBA dres svih vremena, birajući između najpopularnijih ikoničnih dresova u istoriji Lige.
Fanovi mogu da izaberu svoje favorite glasajući na „NBA.com/Eurovote.
Dresove koji su se našli u užem izboru odabrao je prestižni panel sastavljen od predstavnika evropskih medija, uticajnih i poznatih ličnosti.
Glasanje traje do ponedeljka, 20. decembra, a rezultati glasanja za najbolji NBA dres svih vremena biće objavljeni u utorak, 21. decembra.
U svim kategorijama, glasovi fanova odrediće 50 procenata konačnih rezultata, dok će panel odrediti ostalih 50%.
© Foto : NBANajlepši dresovi u istoriji NBA
Najlepši dresovi u istoriji NBA - Sputnik Srbija, 1920, 15.12.2021
Najlepši dresovi u istoriji NBA
NBA 75 Evro odaje počast sadašnjim i bivšim evropskim igračima koji su inspirisali generacije ljubitelja košarke širom Kontinenta, i uticali na perspektivu evropskih fanova prema istoriji NBA lige.
Preostala glasanja u okviru NBA 75 Evro su za najbolji evropski NBA momenat (28. februara - 7. marta 2022), kao za najbolji prvi i drugi evropski NBA tim svih vremena (28. marta - 10. aprila 2022).
U prvoj kategoriji otvorenoj za glasanje, Čikago Bulsi (1995-1998.) su odabrani za najbolju NBA dinastiju svih vremena pošto su dobili 46% glasova u periodu 22-30. novembra 2021.
U NBA ligi uskoro sledi spektakularan dan, 25. decembar kada će na Božić po gregorijanskom kalendaru odigrati pet velikih utakmica.
Te utakmice u 75. jubilarnoj sezoni dostupne su za gledaoce u Srbiji na kanalima TV Arena Sport, s početkom od 18:00 po srednjeevropskom vremenu.
Inače, u utorak 14. decembra je održan drugi godišnji NBA dan dresova i navijači su mogli da učestvuju tako što su delili fotografiju koristeće „hashtag #NBAJerseyDay“.
Džordanovi Čikago Bulsi najbolja dinastija u istoriji NBA
U susret spektakularnom NBA danu – predstavljen novi praznični video
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala