- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Mila Antonović: Zakopali su me komentarima na mrežama, ali sam se izvukla | Tehnogram

© SputnikMila Antonović
Mila Antonović - Sputnik Srbija, 1920, 14.12.2021
Pratite nas
Gost večerašnjeg „Tehnograma“ je Mila Antonović, Unicefov savetnik za mentalno zdravlje kod mladih.
Tragična vest o smrti poznate mlade jutjuberke Kristine Đokić potresla je i zabrinula kako njene pratioce, tako i njihove roditelje. Briga o mentalnom zdravlju mladih, koji su sve češće izloženi progonu putem društvenih mreža, postala je sve veća u doba pandemije, kada se više vremena provodi uz pametne uređaje.
Kako se nositi sa pritiskom na društvenim mrežama? Kako raditi na sebi i biti svestan značaja mentalnog zdravlja? Zašto je najvažnije da se mladi ohrabre da o svojim problemima pričaju sa svojim prijateljima?
O ovim temama u emisiji „Tehnogram“ govori Mila Antonović – predstavnik omladinskog odbora Unicefa zadužene za mentalno zdravlje mladih za region Evrope i srednje Azije.
Tehnogram“ je emisija portala i radija Sputnjik koju vodi Marko Nikolić. Teme se tiču novih tehnologija, inovacija u različitim oblastima i uspešnih biznis modela. Emituje se svakog drugog utorka u 21.00.
Mladi i pritisak na društvenim mrežama – kako se boriti | Tehnogram
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala