- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Haos na putevima na zapadu Srbije: Kilometarske kolone zbog dva udesa

© Foto : Kenn KiserSaobraćajna nesreća
Saobraćajna nesreća - Sputnik Srbija, 1920, 14.12.2021
Pratite nas
Saobraćajna nesreća koja se dogodila na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, izazvala je kilometarske kolone vozila.
Saobraćaj je na tom putnom pravcu trenutno obustavljen, a u nezgodi su učestvovala tri vozila. Srećom, niko nije teže povređen.
„Slika je jeziva, tri automobila su se sudarila na duploj punoj traci, vozila su na razdaljini od nekoliko desetina metara od siline udara, a delovi su svuda po kolovozu od branika, stakla do ulja po putu, pretpostavljam da je do udesa došlo zbog ne prilagođene brzine. Čekamo već pola sata kako bi nastavili put ka Novoj Varoši“, kazao je Budimir Đekulić, prenosi B92.
Na lice mesta izašle su ekipe Hitne pomoći i saobraćajne policije kako bi utvrdile okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.
Takođe, na magistralnom putu iz pravca Čačka prema Požegi, dogodio se jedan manji saobraćajni incident kada je ispred tunela kod skretanja za Lučane, na kamionu pukla guma, zbog čega su stvorene kolone vozila, a intervenisala je policija pa se saobraćaj propušta naizmenično.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala