- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Kidanje može da počne: Dva sata Beogradskog sindikata

CC BY-SA 3.0 / kg / Beogradski sindikat
Beogradski sindikat - Sputnik Srbija, 1920, 13.12.2021
Pratite nas
Veliki koncert Beogradskog sindikata održaće se u subotu, 18. decembra u hali Spens u Novom Sadu, od 19 časova.
Član Sindikata Feđa Dimović kaže za Sputnjik da će program koncert biti klasični „Sindikalni trening“ i dodaje da će nastup trajati oko dva sata i da će obuhvatiti ceo rad Beogradskog sindikata.
Na repertoaru će se naći neke od pesama sa prvog albuma do poslednjih koje su snimili zaključno sa pesmom „I dalje kidam“ koja je saundtrek za film „Zlatni dečko“ koji će izaći u januaru 2022.
„Specijalni gosti na koncertu su poznati hip hop dvojac Bigru i Paja Kratak koji su izuzetno popularni pogotovo kod mlađe publike i bave se pravim hip hopom. Očekujemo da će atmosfera na koncertu biti sjajna imajući u vidu da dugo nismo nastupali i da smo se i mi uželeli nastupa, ali i da se publika itekako uželela Beogradskog sindikata“, ističe Dimović.
Prema njegovim rečima, za ulazak na koncert neće biti potrebne nikakve kovid propusnice jer su uspeli da se izbore da nema nikakvog deljenja publike. Karte se mogu kupiti preko sajta „Gigstiks“, koji ima prodajna mesta širom Srbije, uglavnom u knjižarama „Vulkan“ a od skoro se i na blagajni hale Spens.

„Važno je napomenuti da će zbog mera, iako potvrde nisu potrebne, biti ograničen kapacitet Spensa tako da bi ljudi trebalo da požure s kupovinom karata da ne bi ostali bez njih. Karata još ima ali je više od pola kontigenta rasprodato i očekujemo da će do dana koncerta sve karte biti prodate“, zaključio je Dimović.

Novosadski koncert Beogradskog sindikata trebalo je da se održi 9. novembra, ali je pomeren za 18. decembar. Sindikat će nastupiti u okviru Festivala ratnog i patriotskog filma „Dan pobede – filmske priče o osvajanju slobode“.
Sputnjik je medijski partner festivala.
Malkolm Muharem i članovi Beogradskog sindikata - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
DRUŠTVO
„Dan pobede – filmske priče o osvajanju slobode“: Beogradski sindikat – biser kulture Srpskog sveta
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala