- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Pokrenuta istraga: Krivokapiću nepoznata osoba upala u hotelsku sobu u Francuskoj

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić
Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2021
Pratite nas
Uprava policije Crne Gore saopštila je da je u toku interna istraga u sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata da bi se utvrdila odgovornost zbog eventualnih propusta u obezbeđivanju premijera Zdravka Krivokapića tokom njegove posete Francuskoj. Boravak Krivokapića u Francuskoj obeležio je incident kad je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu.
„Operativnom obradom, Uprava policije došla je do saznanja da je u hotelskoj sobi premijera bio radnik na održavanju tehnike. Dosadašnje aktivnosti su pokazale da bezbednost premijera nije dovedena u pitanje nijednog momenta. U toku je interna istraga u sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata kako bi se utvrdila odgovornost zbog eventualnih propusta prilikom obezbeđivanja premijera“, prenosi RTCG saznanja iz Uprave policije.
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić boravio je sredinom novembra u Strazburu, povodom zvanične posete Savetu Evrope, ali tu je posetu, kako su objavili pojedini mediji, obeležio incident kada je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu dok je Krivokapić bio u njoj. Zdravko Krivokapić je u to vreme, navodno, trebalo da bude van hotela, ali se, pošto je promenio plan, u vreme predviđeno za ručak, vratio u hotel.
Iz kabineta premijera potvrdili su RTCG-u taj incident, ali nisu hteli dalje da komentarišu, već su uputili na Agenciju za nacionalnu bezbednost i Upravu policije Crne Gore.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala